Vakantie

Maandag 29 juni 2009
Vandaag is de eerste dag van de vakantie voor de kinderen. Eline heeft haar pyama nog steeds aan en zit achter de computer en Peter loopt wat rond te darren. Gisteren hebben we met zijn allen hard gewerkt aan het hek rondom de dressuur ring voor de Ponyclub. Het was een warme dag en terwijl wij de planken aan de palen spijkerden (blaar! niet meer gewend dat harde werken) konden Peter en Eline met nog wat andere kinderen op het terrein spelen met zijn allen.

20090629-ElineBaseball 20090629-PeterSoccerOok aan het sportseizoen is inmiddels weer een einde gekomen. Peter heeft gevoetbalt en Eline gehonkbalt. Hiernaast zie je de ‘statieportretten’.
Eline had erg veel plezier in het honkballen en het ging haar ook aardig af, alhoewel het moeilijk blijft om met de bat de bal te raken. Ik weet niet of Peter volgend jaar nog gaat voetballen, of dat ook hij overstapt naar honkbal. Hij krijgt de slag van het voetballen trouwens wel een beetje te pakken en heeft dit jaar zelfs een paar doelpunten gescoord. We zien het wel.Hieronder nog wat foto’s van Eline tijdens het honkballen. Het was die avond helaas slecht weer, daarom staat Eline in haar jas te slaan.

Eerst even ingooien

Eerst even ingooien

Klaar voor de bal!

Klaar voor de bal!

Mis!

Mis!

Volgende poging

Volgende poging

Weer mis!

Weer mis!

Ja, daar gaat ie!

Ja, daar gaat ie!

Naar het volgende honk

Naar het volgende honk

Thuis!

Thuis!

Sportief afscheid

Sportief afscheid

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.