Northern Trails – deel 2

Zaterdag 20 Juni 2009
20090620-P1010120Vandaag was de tweede show van de Northern Trails Riding Club. Dit keer niet in Cochrane, maar in Crossfield, ten noorden van Calgary op ongeveer een uur rijden voor ons. Ook dit keer had de moeder van Reese Casper weer gebracht, zodat ook Eline mee kon doen.

We hadden Eline weer opgegeven voor de walk/trot en de Gymkhana in de middag. Het was weer erg mooi weer, maar gelukkig niet zo heel heet als vorige week tijdens de Prince Phillip Games. Omdat Daria er deze keer niet bij kon zijn, heb ik zelf een poging gedaan om de manen van Casper in te vlechten. Het zag er niet onaardig uit, maar volgende keer moet het toch wat strakker!

Deze keer leek Casper wat rustiger, dus Eline heeft eerst een tijdje met hem buiten gereden, waarna het tijd was voor de walk/trot. Het begon goed, maar in de draf besloot Casper er toch weer vandoor te gaan. Ondanks deze mislukte proef kreeg Eline toch nog een lintje van de jury.

Daarna begon het lange wachten… Er waren blijkbaar veel deelnemers voor de verschillende showonderdelen, zodat de Gymkhana uiteindelijk pas om een uur of 6 begon. Van tevoren heeft Reese’s moeder Casper gelongeerd, zodat de meeste energie eruit was, voordat Eline er weer op kroop. Gelukkig was hij daarna ook een stuk rustiger.

20090620-P1010121 20090620-P101012220090620-P1010123


20090621-P1010126In Eline’s leeftijdsklasse waren dit keer drie deelnemers, zodat het wat moeilijker was om de eerste plaats te halen. Eline heeft de ‘stakes’ en de ‘poles’ voornamelijk gelopen. Daarna heeft ze de ‘barrels’ keurig gedraafd en ook de ‘keyhole’ heeft ze goed gedaan, zonder de lijn te raken. Uiteindelijk is ze op alle onderdelen op nummer drie geeindigd (de andere twee meisjes deden de onderdelen wel in galop), en het was voor haar een positief eind van de dag.Peter en papa hebben zich vandaag vermaakt met de garage sales en een verjaardagsfeestje. Peter heeft verschillende dingetjes gekocht van zijn zakgeld, maar ook dingen gewoon zo meegekregen van de mensen. Hij was dus erg blij met zijn ‘buit’ van vandaag: een spel, een op afstand bestuurbaar autootje, een boek, een vlieger en een katapult voor waterbalonnen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.