Spring concert

Vrijdag 4 Juni 2009
Vandaag hebben de kinderen hun uitvoering van het lente concert. All kinderen van de school doen eraan mee. Eline bijt met het koor van de tweede en derde klas het spits af. Ze zingen verschillende liedjes. Het klinkt allemaal erg mooi. Je kunt gioed merken dat ze een echte muzieklerares hebben op school.
Daarna is het de beurt aan de verschillende klassen. Peter en de andere kinderen van de kleuterklas zingen “rain, rain, go away” en maken daarbij ook het geluid van regen. Eerst door met hun vingers te knippen en op hun bovenbenen te slaan, en later ook met muziekinstrumenten. De kinderen van de tweede klas doen twee liedjes over insecten. Die hebben ze de afgelopen periode in de klas bestudeerd, dus dat was goed van toepassing.

Daarna was het de beurt aan de kinderen van de kleuterklas en de eerste klas. Ze deden de musical ‘the three little pigs’, waarbij een aantal kinderen uit de eerste klas de drie biggetjes en de wolf speelden en de rest van de kinderen in het achtergrond koor zitten. We hebben ons erg vermaakt met de manier waarop Peter (verveeld) de tijd doorbracht tussen de liedjes voor het koor. Er werd veel gezwaaid, een kushandje gegeven en rare bekken getrokken….

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.