Enge beesten

Dinsdag 2 juli 2009
Een tijdje geleden is Peter op een verjaardagsfeestje geweest in de dierenwinkel. Pas kreeg ik van de moeder van het feestvarken wat foto’s die ik jullie niet wil onthouden: Peter met allerlei beesten op schoot, waarvan de meest indrukwekkende toch wel de vogelspin is.


Je kunt hier een kinderfeestje boeken in de dierenwinkel. Je krijgt dan een lokaaltje toegewezen waar je taart kunt eten en kadootjes uitpakken. Daarna brengt iemand van de dierenwinkel allerlei beesten naar binnen die de kinderen dan even vast mogen houden.

Peter met vogelspin

Peter met vogelspin

Peter met een fret

Peter met een fret

Peter met parkiet

Peter met parkiet


De jarige zelf kan kiezen welke dieren hij op zijn feestje wil zien. Dit keer (hij is al twee keer eerder naar die dierenwinkel geweest voor een feestje) had Peter de vogelspin, een parkiet, een fret, een jong hondje en een hagedis in zijn handen.
Het viel me mee dat alle kinderen de vogelspin wel wilden vasthouden, blijkbaar is de angst voor die spinnen iets wat wij onszelf als volwassenen aanpraten. Ik moet zeggen, ik heb bedankt voor de eer!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.