Lekker spelen

Dinsdag 19 Mei 2009
Eline heeft voor haar verjaardag een kado kaart van 10 dollar gekregen. Die wil ze natuurlijk zo snel mogelijk gaan inwisselen. Ook hadden we haar voor haar verjaardag nog een jojo beloofd. Omdat het maandag toch slecht weer is besluiten we daarom maar te gaan shoppen. Eenmaal in de speelgoedwinkel heeft Rob ook al snel een leuk speeltje gevonden: een waterraket. Die proberen we, ondanks dat het vrij koud is, de volgende avond even uit:


Peter heeft op school ook nog een nieuw experiment gedaan, ook daarvan is een klein filmpje. We hebben 1 kopje maizena gemengd met een half kopje water. Natuurlijk moet er, voor het leuke, ook nog wat kleurstof in… als je daarna je vingers erin steekt zinken die weg in het papje. Wanneer je er echter met een vuist op slaat, vliegen niet de spetters in het rond, maar is het een harde bodem. Leuk toch?
Uiteraard heeft Peter daarna nog een uur met de romel zitten dedderen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.