Dagje country

Zondag 17 mei 2009
Vandaag hebben we weer een paardrijles, dit keer bij Daria thuis. Ze had het goed geregeld, want ze had tegen Rob gezegd dat hij en Peter ook van harte welkom waren om na het paardrijden aan te schuiven aan de barbecue. En oh ja, haar vader was er ook, want ze waren wat bomen aan het planten.
Het kwam er dus op neer dat Rob ook aan de slag kon om te helpen met het planten, terwijl wij aan het rijden waren. Het was heerlijk weer, dus we hebben lekker gereden. Na de les zijn we ook een rondje over haar land gelopen met de paarden. Het voelt alsof je echt een cross country rit maakt. Geist had niet echt veel zin om ver van de stal te gaan en was af en toe flink aan het tegenspartelen, maar Casper was weer op zijn best!

Eline & Sassy

Eline & Sassy

Na de rijles, ik ben nog stijf van twee uur rijden, hebben we lekker samen hamburgers gegeten. Daarna hebben we nog even verder geholpen met het planten van de boompjes en hekken erom heen zetten tegen de herten.


De kinderen vinden het er heerlijk. De twee honden en katten kregen uitgebreid de aandacht van Peter en Eline hing de hele middag bij de paarden rond. Ook kon Peter goed helpen met de grond aanstampen en de bomen water geven.
Al met al een heerlijke dag. Jammergenoeg zijn we allemaal een beetje verbrand (behalve Eline).Helaas hebben we geen foto’s gemaakt van die dag.
Wel kreeg ik over de mail nog een foto van Eline op Sassy. Op woensdagavond is het moeilijk voor Daria om Casper eerst op te halen voordat de paardrijles begint. Ze mag op woensdagavond dus een andere pony lenen: Sassy. Ook daar kan ze goed mee overweg

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.