Trein tentoonstelling

Zondag 19 april 2009

Een stoomtreintje

Een stoomtreintje


Tussen alle verjaardagsfeestjes door, (Peter had en gisteren en vandaag een verjaardagsfeestje bij een vriendje) vinden we toch nog even tijd om te gaan kijken bij een treinenbeurs. Hier zijn allerlei soorten modeltreinen uitgestald van de allerkleinste tot de treintjes die je in de tuin kunt laten rijden. Er is zelfs een treintje waar de kinderen een kort ritje op kunnen maken. Ook zijn er lego-treinbanen en er zijn treintjes die op stoom rijden in plaats van electriciteit. Die zijn toch wel heel erg leuk!


Een van de treintjes

Een van de treintjes

Gebouwen van lego

Gebouwen van lego

Gebouwen van lego

Gebouwen van lego

De lego trein

De lego trein


Verschillende clubs hebben mooie banen uitgezet, waar we naar kunnen kijken. Ze zijn beoordeeld door een jury en de mooiste hebben een prijs gekregen. Ook staan er allerlei verkopers, die de meest uiteenlopende spullen verkopen die je nodig kunt hebben om een treinbaan te maken. Naast treintjes en rails is er dus verf, modelbouw huisjes en allerlei treinonderdelen.
Rob kan ook nog even zijn hart ophalen bij de marklin treinspullen. “Kijk die heb ik ook nog thuis!”.


Na een snelle lunch moeten we dan weer vertrekken om Peter naar zijn volgende verjaardagsfeestje te brengen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.