Peter’s kinderfeestje

Zaterdag 14 maart 2009

peter6jaaruitnodigingOmdat we de afgelopen weekenden hebben geskied en paardgereden, moest Peter even geduld hebben totdat we zijn verjaardagsfeestje konden vieren met zijn vriendjes, maar vandaag was het dan eindelijk zover: zijn kinderfeestje. Eline had een verjaardagsfeestje bij een vriendinnetje, dus Peter had mazzel dat hij een extra vriendje mocht uitnodigen. In totaal hadden we 8 jongetjes om te vermaken en dat is volgens mij best goed gelukt.


We begonnen met een jacht op de schat door het hele huis. Iedere keer vonden ze een nieuwe aanwijzing , tot ze tot slot in de droger een setje lego racers vonden. Na zo een tijdje door het huis te zijn gerend, was het tijd voor een rustiger moment en konden ze allemaal hun race-auto gaan bouwen. Met wat hulp konden ze dat allemaal prima doen.
Rob had een racebaan gebouwd, waar ze vervolgens hun autootjes op konden uitproberen. Iedereen had er veel plezier mee, papa niet in de laatste plaats….

Eerst de aanwijzing lezen

Eerst de aanwijzing lezen

Samen bouwen

Samen bouwen

Lego bouwen

Lego bouwen


Peter heeft er wel lol in

Peter heeft er wel lol in

De race begint

De race begint

Wie is als eerste over de finish?

Wie is als eerste over de finish?


Daarna was het tijd voor de cake en wat te drinken. Ik had geen hele taart gekocht, maar gewoon wat cupcakes gebakken. Meer dan genoeg voor hun, ze hebben toch nauwelijks tijd om te eten. Op de cupcakes zat glazuur op en de kinderen konden er zelf versieringen op strooien. Uiteraard had iedereen maar tijd voor twee happen van zijn cake, voordat ze weer verder wilden met de spelletjes.

De cupcakes

De cupcakes

Peter wordt eerst toegezongen

Peter wordt eerst toegezongen

Smullen maar!

Smullen maar!


In de kelder hadden we verschillende spelletjes voor de kinderen opgezet om te doen. Allemaal lekker ouderwetse spelletjes, maar die doen het nog prima! Ze konden spijkerpoepen, sjoelen, ezeltje prik, ringgooien, en zo nog wat meer spelletjes. Het was een oorverdovend lawaai beneden, maar iedereen deed leuk mee, en het was een geslaagd feest. Toen de eerste moeders binnendruppelden, hebben we nog snel even de kadootjes uitgepakt met de jarige. Hij is weer lekker verwend met lego, k’nex en spelletjes.

Spijkerpoepen

Spijkerpoepen

Wie heeft de hoogste toren

Wie heeft de hoogste toren

Blik lopen

Blik lopen

Spijkerpoepen

Spijkerpoepen

Sjoelen

Sjoelen

Nog snel even de kadootjes

Nog snel even de kadootjes

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.