Alweer de laatste skiles

Zaterdag 7 maart 2009

Eline op de skis

Eline op de skis

Vandaag hadden de kinderen alwer de laatste skiles. Voor Eline een spannende les, want ze zou met de lift naar helemaal bovenaan de berg gaan. Ze had dan ook niet zo’n zin om te gaan, want dat is natuurlijk best eng.

We hadden erge mazzel met het weer. Afgelopen week was het nog -25 graden, maar vandaag is het even boven nul. Voor morgen voorspellen ze weer -16 graden. Het was vandaag dus goed uit te houden op de skiheuvel, alhoewel er wel veel wind stond.

Rob had, omdat we er toch zijn, een snowboardlesje geregeld. Hem hebben we dan ook de heel tijd niet meer gezien. Ik dacht dat hij nog wel ergens laag op de heuvel zou zijn, maar het bleek dat ook hij bijna gelijk al vanaf helemaal bovenaan naar beneden ging. Hij had het heel goed gedaan en misschien dat er nog wat lesjes gaan volgen.

_3007029_3007013
Peter mocht vandaag op de golden carpet, ook een beetje hoger op dan vorige keer. Na eerst wat warm draaien op de ‘silver carpet’, waar ik hem nog goed kon zien, vertrok ook hij uit het zicht.

Met veel pijn en moeite (het was erg moeilijk te zien op die hoge berg) heb ik toch ook een leuk filmpje van Eline weten te maken. Rob heb ik, zoals gezegd, gewoon helemaal niet gezien.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.