Hiep, hiep, hoera, Peter 6 jaar

Woensdag 4 maart 2009

He, he, vandaag is het dan eindelijk zover. Peter is 6 jaar geworden. We waren natuurlijk al vroeg op om alle kadootjes uit te kunnen pakken, nog voordat we naar school moeten. Een verbaasde opa, hij was het even vergeten, kijkt gezellig mee.

Al vroeg uitpakken

Al vroeg uitpakken

Opa kijkt mee

Opa kijkt mee

Een onderwatercamera

Een onderwatercamera

Peter is weer lekker verwend, met voornamelijk veel lego. Racers en Power Miners en zelfs een Technisch Lego doos. Dat laatste moet papa wel even mee helpen, maar de rest kan hij al aardig zelf in elkaar zetten.

Gelijk lego bouwen

Gelijk lego bouwen

De tractaties

De tractaties

Peter wordt toegezongen op school

Peter wordt toegezongen op school


Op school mag hij dan trakteren. Niet de gebruikelijke cupcakes, die hier nogal in zijn, maar een oerdegelijk Nederlandse windmolen, geknutseld door mama. Daarin zitten een mini potje bellenblaas en een snoepketting voor de kinderen. Ze vonden het allemaal erg leuk!
Peter wordt ook op school teogezongen door de kinderen en hij krijgt een speciale verjaardagsmuts opgezet.
Er is ook taart

Er is ook taart

Kaarsjes uitblazen

Kaarsjes uitblazen

Worteltjes taart, lekker hoor!

Worteltjes taart, lekker hoor!


Als Rob in de middag uit zijn werk komt, heeft hij een lekker stukje taart meegenomen (worteltjestaart is echt niet vies!) en kan Peter ook nog even de kaarsjes uitblazen. Uiteraard wordt er gewerkt aan de lego die peter heeft gekregen. In de avond mag hij kiezen waar we gaan eten en dat wordt,…. u raadt het al: de MacDonalds. Even afzien voor Rob, maar ja, het is Peter zijn dag!

Samen met papa bouwen

Samen met papa bouwen

Samen met papa bouwen

Samen met papa bouwen

Samen met papa bouwen

Samen met papa bouwen

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.