Ski lessen

Zaterdag 21 februari 2009

Net als vorig jaar hebben we ook nu de kinderen weer opgegeven voor skilessen bij COP, Calgary Olympic Park. Ze hebben drie zaterdagen achter elkaar zo’n anderhalf uur les.

We waren ruim op tijd om de leenspullen op te halen en te passen. Met die skilessen is het altijd behoorlijk druk bij de uitleen, dus je moet er ook wel op tijd zijn, om op tijd bij de instucteur te kunnen zijn. Dit jaar mogen de ouders niet meer aan het eind van de hellingen staan. Er werd blijkbaar teveel gekletst en gejankt. We moesten dit jaar dus wat verder staan dan verleden jaar. Peter konden we evengoed nog goed in de gaten houden, maar Eline ging gelijk al wat hoger de berg op, dus het duurde even voordat Rob een geschikt plekje had gevonden, om toch ook van haar nog wat foto’s te kunnen nemen. Ze hebben het allebei erg naar hun zin gehad, alhoewel de gezichtsuitdrukking van Eline op de foto’s anders doet vermoeden, en kijken uit naar de volgende les.

_3006958_3006965_3006994

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.