Valentijnsdag

Zaterdag 14 februari

P1000675
Is er een mooiere manier om valentijnsdag te vieren dan naar MonsterJam te gaan? Har, har, har!

Onze valentijnsdag begon niet met bloemen of een kaartje van een stille aanbidder. In plaats daarvan had ik croissantjes gekocht. Terwijl Annette onder de douche stond heb ik snel de croissants in de oven gestopt zodat we daarna met z’n allen warme broodjes konden eten.

Peter en ik zijn om 1 uur naar de MonsterJam gegaan. Dit jaar hadden we iets dieper in de buidel getast en betere kaartjes gekocht. We zaten dus dicht bij de actie en konden alles goed zien. Dat moest ook wel want ik moest mijn camera thuis laten. Ik heb dus Annette’s camera gebruikt en daardoor kon ik ook stukjes filmen. We hebben er een leuke mannen middag van gemaakt, compleet met hot dogs en natuurlijk een nieuwe monster truck voor Peter. De fotos staan op de fotosite.


De dames hadden ook een leuke dag en zijn naar het Glenbow museum gegaan. Daar was onder andere een tentoonstelling over Marilyn Monroe. Ze waren al om half elf weg gegaan en waren pas om 4 uur uitgekeken en uit geknutseld. We waren bijna gelijkertijd bij het eindpunt van de metro, waar we onze auto geparkeerd hadden. We konden dus met z’n allen in een keer terugrijden. Thuis gekomen hebben we nog een cinnamon bun genomen en een filmpje gekeken. Al met al toch nog een geslaagde valentijnsdag.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.