Valentijnsfeest

Woensdag 11 februari 2009
Op school hebben de kinderen vandaag valentijnsdag gevierd. Dat stelt hier ietsje meer voor dan in Nederland. De kinderen geven elkaar allemaal een valentijnskaartje en voor de gelegenheid waren ze gekleed in roze, rood of wit.
Bij Peter in de kleuterklas was het een extra feestelijke dag. Ze hielden een theepartijtje met hun teddyberen (of andere knuffel als ze dat wilden). De juf had thee gezet en voor iets lekkers bij de thee gezorgd, en de kinderen hadden allemaal een theekopje meegenomen en hun favoriete knuffel. De tafels waren feestelijk gedekt met een tafelkleedje en placemats die de kinderen zelf hadden gemaakt en zo hadden ze een gezellige ochtend met zijn allen.

Peter met zijn valentijnskaartjes

Peter met zijn valentijnskaartjes

Gekleed voor valentijn

Gekleed voor valentijn

Valentijn thee op school

Valentijn thee op school

Koala was ook mee

Koala was ook mee

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.