Druk weekend voor Eline

Zondag 8 februari 2009
Het was dit weekend een druk weekend voor Eline. Het begon gisteren met niet een maar wel twee verjaardagsfeestjes achter elkaar. Eerst had ze een partijtje in het zwembad. Met een aantal vriendinnen ging ze zwemmen en daarna taart eten en kadootjes uitpakken. We hadden net de tijd om Eline daarna even naar huis te brengen en haar haren te drogen, voordat we haar naar het volgende feestje konden brengen: een ‘sleepover party’. Ze mocht dus bij een vriendinnetje blijven slapen….


Dat was natuurlijk helemaal geweldig! Ik kreeg te horen dat ze rond half 10 gingen slapen (dat valt nog mee) en dat ze om half 8 weer allemaal wakker waren. Ze was wel een beetje moe vanochtend, toen ik haar op tijd weer op moest halen om te gaan paardrijden.

Ze had weer erg veel zin om met haar vriendinnetjes van de ponyclub te kunnen rijden. Het ging ook heel aardig, totdat ze een spelletje gingen doen. Het was een estaffe waarbij ze een zweepje aan elkaar door moesten geven. Dat ging niet helemaal lekker. Casper moest niets hebben van het zweepje en ging direct over in draf en daarna ook in galop. Toen ze hard op het hek afreed, vond ze het verstandiger om zich van Casper te laten vallen. Gelukkig wilde ze er daarna wel weer op, maar draven wilde ze nog maar heel even en ze heeft deze keer ook niet zonder zadel op Casper gereden.
Met Peter zijn we ondertussen de winkels afgegaan om spulletjes te kopen voor zijn verjaardagsfeestje. Vandaag heeft Rob ook een eerste laagje verf op Peter zijn ‘nieuwe’ fiets gespoten.

Eerst ontvetten en een beetje opschuren

Eerst ontvetten en een beetje opschuren

En spuiten maar!

En spuiten maar!

Wel echt een ander kleurtje

Wel echt een ander kleurtje

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.