Weer gewoon

Donderdag 8 januari 2008

Peter speelt hockey

Peter speelt hockey

Zo, kerst en oud en nieuw zijn weer achter de rug en het ‘gewone’ leven is weer begonnen.

Afgelopen dinsdag hebben we Rob zijn verjaardag gevierd met een bezoekje aan Montana’s. Wanneer je jarig bent, kun je dat daar melden en dan wordt je speciaal even toegzongen. Rob zat daar nou niet bepaald op te wachten dus gaf de kinderen de opdracht dat vooral niet te melden. Dom natuurlijk; Peter zat nauwelijks of hij brulde tegen de ober dat zijn vader vandaag jarig was. Aan het eind werd Rob dus getrakteerd op een ijsje en een liedje (de helm met koeienhoorns werd die avond achterwege gelaten, jammer hoor!)


Peter speelt hockey

Peter speelt hockey

Eline gaat lekker

Eline gaat lekker

Gisteren zijn we met een vriendinnetje van Eline en haar broertje gaan schaatsen bij het wijkcentrum. Hier hebben ze een hockeyveld en nog een klein krabbelbaantje opgespoten. Het was jammergenoeg niet de warme temperatuur die ze beloofd hadden (+3 graden), maar nog steeds goed te doen (het was maar -10, zaten ze dus niet ver naast !????!). Eline en Peter kunnen allebei aardig uit de voeten op de schaatsen, en met wat vriendjes erbij hadden ze het prima naar hun zin. Dat doen we nog wel eens (als het wat warmer is).

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.