Johnston’s canyon

Maandag 29 december 2008
P1000486In september vorig jaar zijn we ook al eens naar Johnston’s canyon gegaan. Het is een eenvoudig wandelpad langs de rivier die door de canyon stroomt, totdat je bij de watervallen komt. Dit jaar wilden we de watervallen eens in de winter bekijken. Dat ziet er altijd spectaculair uit: al die enorme ijspegels en zelfs een hele wand van ijs.

P1000496We hebben de slee mee, dus als het teveel wordt voor Peter of Eline, kunnen we ze ook een eindje meeslepen. Maar het is allemaal heel goed te doen. In het begin hebben we even ellende omdat Peter en Eline koude voeten en handen hebben, maar van een beetje doorlopen worden ze gelukkig lekker warm en beginnen ze er ook lol in te krijgen.

_3006588Bovenaan bij de waterval eten we een broodje en daarna gaan we weer terug naar beneden. Daarbij gebruiken Rob en Eline af en toe de slee, om niet te hoeven lopen.

We sluiten de dag lekker af met een etentje bij Boston’s Pizza.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.