Hoe stom kan je zijn?

Zondag 28 december 2008
Toen we vanochtend opstonden sneeuwde het weer. Het was dus niet mogelijk om te gaan paardrijden. Daria heeft namelijk al eens eerder in de sneeuw vastgestaan met haar paardentrailer, en dat willen we haar niet nog eens aandoen.

In plaats daarvan gaan we naar de film. Hier draait de tekenfilm ‘Bolt’, een leuke film over een hond die denkt dat hij een superheld is. Zo hebben we dus toch een leuke middag, totdat we buiten komen.
Toen we aankwamen op de parkeerplaats zagen we dat we totaal ingesloten waren door auto’s. In plaats van de normale twee rijen auto’s die neus aan neus staan, stonden er nu drie rijen auto’s en wij stonden, je raadt het al, in de middelste rij.
Nee, het was geen aflevering van Candid Camera. Met ons stonden nog meer mensen vertwijfeld naar hun auto te kijken.

Weer terug naar binnen bij de bioscoop. Nee, daar konden ze toch echt niets aan doen, nee dan moesten wijzelf maar de politie bellen. Ach ja, het was vrijdagavond ook al gebeurd! Dat was het dan, verder niets, niet eens een kopje koffie in de tijd dat we op de politie staan te wachten.
Uiteindelijk druppelden dan ook de mensen uit een van de rijen auto’s uit de bioscoop. Nee, die hadden echt niet gezien dat ze ons vastzetten, dat moet vast die andere rij geweest zijn.

Gelukkig konden de meesten de humor er wel van inzien en na ongeveer drie kwartier wachten, konden de meesten weer naar huis rijden.
Maar dat geloof je toch gewoon niet? Hoe stom kan je zijn?

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.