Lekker schaatsen

Zaterdag 27 december 2008
In Nederland is de schaatskoorts blijkbaar ook toegeslagen, het is eindelijk koud genoeg om de schaatsen uit het vet te halen. Hier moesten we wachten tot het eindelijk een beetje warmer werd om buiten te kunnen gaan schaatsen.
Vandaag valt het dan mee met de temperatuur, rond de -10, dus we gaan naar Bowness Park om te schaatsen. We zijn niet de enigen: het is er behoorlijk druk. Gelukkig is het een vrij grote plas en als iedereen zijn rondjes dezelfde kant op draait, gaat het prima.Toch valt het qua temperatuur nog een beetje tegen. Na twee rondjes begint Eline te piepen dat ze koude tenen heeft en na drie rondjes is ook Peter van het ijs vertrokken. Nog geen half uur op het ijs en we gaan dus alweer naar huis. Misschien als het wat warmer wordt….Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.