Sinterklaasavond

Vrijdag 5 December 2008

Wat een boel kadootjes

Wat een boel kadootjes

Vandaag heeft Rob extra vroeg vrij genomen, zodat we met zijn allen Sinterklaas kunnen vieren. Niet al te lange tijd nadat Rob thuis is, staat er zowaar een zak gevuld met kadootjes voor de deur. Geen Piet te bekennen natuurlijk, maar dat geeft niet. De kadootjes maken veel goed.
Naast het speelgoed voor de kinderen vinden we in de zak ook nog heerlijke kruidnoten, taai taai en schuimpjes uit Nederland. Daar wordt de hele avond natuurlijk lekker van gesnoept.
Eline en Peter zijn helemaal in hun nopjes met hun mooie kadootjes. Dat hebben ze dan weer voor op hun Canadeze vriendjes: een extra ronde kadootjes in december.


Peter begint met uitpakken

Peter begint met uitpakken

Eline met een dagboek

Eline met een dagboek

Samen uitpakken

Samen uitpakken

Nog meer uit te pakken

Nog meer uit te pakken

Meteen bouwen

Meteen bouwen

Lekker spelen

Lekker spelen

Zelf ben ik inmiddels ook weer voor school aan de slag. Ik ben lid geworden van de School-Council, de oudervertegenwoordiging op de school. Langzamerhand komen dus ook in mijn leven weer wat meer dingen om te doen. Daarnaast lees ik twee keer in de week met een meisje dat wat extra begeleiding nodig heeft bij het leren lezen en ben ik betrokken bij het (laten) maken van een plan voor meer beplanting op het schoolplein. Al met al raakt zo je agenda weer langzaam vol.


Natuurlijk probeer ik ook altijd om mee te gaan met de schoolreisjes van de kinderen. Gelukkig kon Peter afgelopen maandag terecht bij een vriendje (anders had Rob vrij genomen), waardoor ik ook met Eline mee kon. Zij hadden een schoolreisje naar het Glenbow museum. Hier besteedden ze aandacht aan het kijken naar schilderijen, en zo proberen te zien wat voor verhaal de schilder wilde vertellen met zijn schilderij. Daarna konden ze zelf aan de slag met het maken van een tekening. Een geslaagde dag. Wel een beetje vermoeiend, maar erg leuk.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.