Edmonton – kermis

Maandag 10 November 2008

Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf

Midgetgolf

Nu we in het grootste winkelcentrum zijn, moeten we toch nog even een winkel in. Tot grote tegenzin van de kinderen. We gaan dan ook al snel weer naar buiten om mini-golf te spelen. Ook dat kunnen we gewoon in het winkelcentrum doen.

Na een lekker ijsje gaan we vervolgens naar de Marine life Caverns. Hier krijgen we wat uitleg over een pinguin, die we van dichtbij kunnen bewonderen. Ook kunnen we de zeesterren en roggen aanraken.
Een pinguin heel dichtbij

Een pinguin heel dichtbij

De zeesterren aanraken

De zeesterren aanraken

De zee anemonen voelen

De zee anemonen voelen

De roggen aaien

De roggen aaien

Dan is het tijd voor de achtbanen en draaimolens. Peter is wel in voor een ritje in de achtbaan en Rob gaat helemaal voor de allergrootste achtbaan die er is: the mindbender. Eline houdt het bij de wat veiligere ritjes: de botsautootjes en de vliegtuigjes. Er zijn ook nog allerlei kermisspelletjes, als marmotten slaan, bordjes omgooien, enz. Bij die spelletjes kunnen ze tickets winnen, die ze later in kunnen leveren voor een prijsje.
Marmotten slaan

Marmotten slaan

De Mindbender

De Mindbender

In de go-karts

In de go-karts

In een vliegtuigje

In een vliegtuigje

In een vliegtuigje

In een vliegtuigje


Zoveel tickets hebben we niet, maar wanneer we bij de balie staan te overleggen wat de kinderen willen hebben voor hun tickets, krijgen ze van alle kanten tickets toegestopt van andere mensen, zodat ze er uiteindelijk met stuiterballen, vliegtuigjes en stickers vandoor gaan.


We proberen in het winkelcentrum weer een restaurantje te vinden, maar de wachttijden zijn enorm (drie kwartier tot een uur) en omdat het al laat is, besluiten we buiten het winkelcentrum een restaurantje op te zoeken.
Uiteindelijk komen we dan terecht bij de pizzahut en gaan na een lekkere pizza terug naar het hotel.


Hier het filmpje dat Annette heeft gemaakt van mijn rit in de mindbender:

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.