Edmonton – het zwembad

Zondag 9 November 2008

Lekker ontbijtje

Lekker ontbijtje

Peter doet overal stroop op

Peter doet overal stroop op


Ontbijten doen we niet in het hotel (veel te duur) maar bij Denny’s, een klein stukje verderop. Voor een redelijk bedrag kun je hier geweldig ontbijten: pannekoeken, wafels, eieren, bacon, noem maar op. We zitten dus eerst heerlijk uitgebreid te eten.


Daarna gaan we naar de West Edmonton Mall, naar het zwembad. Dit is een enorm golfslagbad met een heleboel glijbanen en een leuke waterspeelplaats voor de kinderen. Helemaal geweldig! Zelfs ik, die niet zo van zwemmen houdt, vind het een mooi zwembad. Je kunt er zelfs bungee-jumpen, maar daar heeft zelfs Rob zich niet aan gewaagd. We hebben wel een aantal mensen zien springen die ochtend.

Het zwembad

Het zwembad

In het golfslagbad

In het golfslagbad

In het golfslagbad

In het golfslagbad

Van de mini glijbaan

Van de mini glijbaan

Peter komt van de glijbaan

Peter komt van de glijbaan

Eline in de waterspeeltuin

Eline in de waterspeeltuin

Een reuzedouche

Een reuzedouche


De zeehondenshow

De zeehondenshow

Na de zwempartij kijken we naar de zeehondenshow in het winkelcentrum. Het schijnt dat ze er vroeger ook dolfijnen hadden, maar nu alleen nog de zeehonden.Dan gaan we weer op zoek naar een plek om te eten. Dit keer belanden we bij de Boston Pizza en gaan daarna weer terug naar het hotel.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.