Een lang weekend Edmonton

Zaterdag 8 November 2008

Midden in de Mall

Midden in de Mall

De kinderen hebben op dinsdag 11 november een vrije dag vanwege Remembrance day (dodenherdenking). De tussengelegen maandag hebben ze ook vrij. Rob neemt ook maandag vrij, zodat we een lang weekend naar Edmonton kunnen.

Na de paardrijles gaan we op weg. Het is ongeveer 300 kilometer, zo’n drie-en-een-half uur rijden naar Edmonton. Onderweg stoppen we even voor een kopje koffie bij Tim Horton’s. Daarna gaan we weer op weg.
Rond een uur of vijf komen we aan in het hotel. Na het inchecken gaan we eerst de koffers uitpakken en dan op zoek naar een plek om te eten.

Het schip midden in de Mall

Het schip midden in de Mall


Hiervoor gaan we naar de West Edmonton Mall. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Canada. De bedoeling is dat we ons hier de komende dagen gaan vermaken. Naast heel veel winkels zijn hier namelijk verschillende attracties zoals een zwembad, een zeehondenshow, midgetgolf-banen, een kermis, teveel om op te noemen. Op de foodcourt eten we een snelle hap.
Na het eten gaan we weer terug naar het hotel en naar bed.
Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.