Winter komt eraan

Woensdag 5 november 2008
Na de warmste halloween sinds tijden, breekt nu dan toch echt de winter aan. Vanochtend werden we wakker in een winter-wonderland. Op de straten blijft het nog niet liggen, maar wel op het gras en de bomen. De kinderen vinden het geweldig. Het is een beetje natte sneeuw, dus het plakt goed. Eline begint onderweg naar school te klagen dat ze haar sneeuwbroek niet aan heeft. Dan mag ze namelijk niet op haar kont van de helling af glijden bij school. Ik vind het wel prima zo, zo lekker is dat nou ook weer niet in deze sneeuw.
Inmiddels liggen ook alle winkels vol met kerstspullen en stromen de reclameblaadjes met kerstversieringen en kadootjes binen. Daardoor krijg je echt het idee dat het al december is, maar daar moeten we nog even op wachten. Hopelijk gaan we dit jaar ook Sinterklaas vieren met een groepje Nederlanders, daarover later meer…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.