Thanksgiving

Maandag 13 oktober
Vandaag is het weer thanksgiving in Canada. Voor iedereen betekent dat een vrije dag en in het weekend vaak een etentje met familie. Omdat we hier natuurijk geen familie hebben, hebben we ook dit jaar weer een aantal collega’s van Rob’s werk uitgenodigd.
Vorig jaar was ik nog wel een beetje zenuwachtig, maar dit jaar weet ik beter: een kalkoen braden is echt het makkelijkste wat er is. Als je hem maar op tijd in de oven zet, gaat alles goed. Hij was dan ook prima gelukt! De dag vantevoren maak je alvast de gestampte aardappelen en de cranberrie saus en de rest van de groentes vlak van tevoren. Is allemaal prima te doen. Daria had een lekker appeltaart en een pompoentaart meegenomen, dus voor het toetje hoefde ik niet te zorgen.

De kalkoen klaarmakenIn totaal waren we met 8 volwassenen en onze 2 kinderen. Het werd een erg gezellige avond dus dat doen we zeker nog eens.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.