Halloween komt eraan

Zaterdag 11 oktober 2008
Alhoewel we eerst nog thanksgiving gaan vieren met een aantal collega’s van Rob, zijn we ook al volop bezig met Halloween. Dit jaar doen we niet mee met de pumpkin hunt (Peter gaat dat ook al doen met zijn kleuterklas). In plaats daarvan zijn we vandaag naar Michaels gegaan. Dit is een winkel waar ze allerlei knutselspullen verkopen. Hier kon je een plastic pompoen kopen en die dan vervolgens gratis versieren in de winkel.

Voor Peter en Eline hebben we allebei een pompoen gekocht en zijn aan de slag gegaan. Peter wilde een piraat maken en Eline maakte een fantasiefiguur. Gelukig zijn het geen echte pompoenen, dus gaan ze wel mee tot aan Halloween.

Peter is hard bezig

Peter is hard bezig

Papa helpt Eline

Papa helpt Eline

Het resultaat

Het resultaat

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.