Alweer oktober

Dinsdag 7 oktober 2008
We zijn alweer een maand in het gewone ritme. Afgelopen week hebben we nog kunnen genieten van het mooie weer, zonneschijn en ruim 20 graden. Het was wel gek om met dat weer aan de schaatslessen te beginnen. Iedere maandagmiddag na school hebben Peter en Eline een uurtje schaatsles in de Twin Arena. De eerste keer dat ze op het ijs stapten, vielen ze gelijk om. Gelukkig ging het daarna al snel weer beter. Tijdens de tweede les was ik de vrijwilliger om de muziek aan te zetten. Dat stelde echt helemaal niets voor: de muziek aanzetten, zorgen dat het hard genoeg staat en weer uitzetten. niet echt erg spannend, maar goed, ik heb mijn plicht weer gedaan.

In het weekend heb ik mijn 41ste verjaardag gevierd. Iedereen hartelijk dank voor de mailtjes, kaarten en telefoontjes! Als kado heb ik een nieuw fototoestel gekregen, wat ik de volgende dag geprobeerd heb tijdens een bezoekje aan Calaway Park. Hieronder wat plaatjes, best nog goed gelukt toch?
Waarschijnlijk is dit weekend een van de laatste keren dat het een beetje lekker weer is om naar een pretpark te gaan, dus daar hebben we nog maar een keer van geprofiteerd.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.