10 jaar getrouwd

Hiep hiep!

Hiep hiep!

Donderdag 21 augustus 2008
Vandaag zijn we 10 jaar getrouwd, een hele mijlpaal. Ik was vanochtend al vroeg met de auto naar mijn werk gegaan omdat ik op de terugweg nog even langs de bloemist wilde gaan. Natuurlijk lag het hele spul nog te knorren toen ik wegging dus heb ik ze maar laten liggen.

Gedurende de dag werd al aangenomen dat ik het vergeten was omdat ik niets gezegd had. Natuurlijk niet!

Omdat ik vroeg begonnen was kon in ook weer vroeg ophouden. Eerst even een kaartje kopen voor onze ‘wedding anniversary’ en daarna door naar de bloemist. Ik heb 10 lange rode rozen gehaald en cash betaald. Ik wilde immers niet dat Annette, die alle financiën doet, weet wat de rozen gekost hebben. Toen snel naar huis om het te vieren. Samen hebben we de rozen in het water gedaan en de taart die Annette met de kinderen had gebakken bewonderd. Daarna zijn we uit eten gegaan. Voor de kinderen stond de keus al vast: McDonalds. Helaas voor hun is dat voor ons niet echt lekker uit eten gaan. Als compromis zijn we dan maar naar Montana’s gegaan. Nee, we hebben niet gezegd dat er iemand jarig was…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.