Weer naar huis…

Dinsdag 5 augustus 2008

Lang zal hij leven!

Lang zal hij leven!

Vandaag gaat de familie dan na 5 weken weer naar huis. We hebben een heerlijke vakantie gehad met zijn allen, maar nu komt er een eind aan. Gisteren hebben we, na het inpakken van de koffers, nog een keer samen gegeten bij Montana’s. Rob wist dat ze daar een speciaal verjaardagslied hebben, met een mooie muts voor de jarige. Hij vroeg dus Ton of die dag jarig wilde zijn, waarop Ton nietsvermoedend toestemde. Zijn enthousiasme werd al minder toen hij zag wat de andere jarigen in de zaal op getracteerd werden, maar hij heeft zich er dapper doorheen geslagen. (Nu nog wachten op de foto’s. Wendy: hier is ie dan:)

Om half twee zou het vliegtuig vertrekken, dus wij vonden half 12 wel vroeg genoeg om in te checken. We waren trouwens al blij dat het vliegtuig uberhaupt zou vertrekken, aangezien juist deze vlucht de dagen hiervoor niet ging omdat het grondpersoneel in Frankfurt staakte. Helaas waren we een van de laatsten om in te checken voor deze vlucht en het was even spannend of iedereen wel mee zou kunnen op het vliegtuig. Uiteindelijk ging het dan toch lukken en ging iedereen weer teug naar Nederland.

Thuis aangekomen was het huis wel vreemd leeg…. Inmiddels zijn we er weer een beetje aan gewend en kunnen we uitzien naar nog eens ruim drie weken vakantie, voordat de scholen hier weer gaan beginnen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.