Dagje Calaway Park

Zaterdag 2 augustus 2008
Op zo’n 15 minuten rijden van ons huis is een pretpark. Ik had me er nooit zoveel bij voorgesteld, maar het was er echt erg leuk. Er zijn verschillende attracties, met name voor de wat kleinere kinderen. Maar ook voor de groteren is er een achtbaan, een schommel-schip en verschillende zweefmolens.
Het is een mooie dag. Rond een uur of elf komen we aan bij het park. We beginnen bij het spookhuis, wat gelukkig niet zo heel eng is. Daarna is het de beurt aan de vele draaimolens, zweefmolens, botsauto’s, waterbaan etc. Rob moet uiteraard ook even in de achtbaan. Wendy, Niels en Mark gaan mee. Peter is te klein, die mag er niet in.
Het is een gezellige en gelukkig warme dag, zodat we na een ritje in de waterbaan snel weer opdrogen….

_3005306_3005340_3005321


Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.