Kokanee Creek

Donderdag 24 juli 2008
We gaan vandaag weer op pad. Dit keer naar Kokanee Creek. Het is niet zo ver rijden, dus onderweg stoppen we eerst voor een lekker kopje koffie aan het water. Uiteraard heeft Peter binnen de kortste keren een nat pak.

Mooi uitzicht onderweg

Mooi uitzicht onderweg

Moeder en dochter

Moeder en dochter

Fotograaf in de dop

Fotograaf in de dop

Aan het water

Aan het water

Aan de waterkant

Aan de waterkant

Koffie pauze

Koffie pauze

Peter is al snel zeiknat

Peter is al snel zeiknat

Rob ook een nat pak

Rob ook een nat pak


Daarna stoppen we in een leuk, een beetje oud aandoend plaatsje: Kaslo. Hier ligt een radarboot in het water en zijn nog verschillende gebouwen behouden gebleven.
Rond 1890 is dit stadje ontstaan door de komst van mijnwerkers, die zilver mijnden. In de glorietijd woonden er zo’n 3000 mensen, nu nog maar ruim 1000. Gelukkig is een aantal van de oude gebouwen bewaard gebleven, waardoor het een aardig stadje is om doorheen te wandelen.
Stadhuis van Kaslo

Stadhuis van Kaslo

In Kaslo aan het water

In Kaslo aan het water

Nog een genieten

Nog een genieten

In Kaslo aan het water

In Kaslo aan het water

Zandkastelen bouwen

Zandkastelen bouwen


We kunnen er een heerlijk ijsje eten en de kinderen zijn al weer snel aan de waterkant. Van natte voeten zijn we al snel naar een compleet nat pak, ze staan met zijn allen tot aan hun middel in het water, en een lol dat ze hebben! Gelukkig zijn de campers onder handbereik en daar vinden we dan weer droge kleren en handdoeken voor de kinderen. Als iedereen weer afgedroogd en aangekleed is, gaan we weer op weg.We rijden door naar de camping, waar ook weer een leuk zandstrandje is. Dus ook daar liggen we alweer snel in en aan het water.
Lekker in het zand

Lekker in het zand

Kokanee Creek

Kokanee Creek

Op de camping

Op de camping

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.