Hiep, hiep, hoera

Woensdag 23 juli

De jarige

De jarige

Vandaag is het de verjaardag van oma. Jammergenoeg regent het een beetje. We pakken vandaag ons boeltje op om naar Nakusp te rijden. Eerst gaan we nog even bij Starbucks koffie met gebak eten. We moeten toch een verjaardag vieren!
Even water pompen

Even water pompen

Even water pompen

Even water pompen


Daarna gaan we echt op weg. Onderweg vinden we een plekje om te lunchen, dat helaas vergeven is van de muggen. Daar zijn we dan ook na het eten snel weer weg. Uiteraard moeten de kinderen wel eerst even de waterpomp proberen.


We zien een eland

We zien een eland

Wendy fotografeert de eland

Wendy fotografeert de elandOnderweg zien we nog een eland staan in het water. Dat is toch wel redelijk bijzonder. Helaas geen beren gezien deze vakantie, maar wel veel herten, (grond-) eekhoorns, kolibri’s, een wasbeertje en nu dan zelfs nog een eland.


Peter leest de kaart

Peter leest de kaart

We gaan met een klein pontje over

We gaan met een klein pontje over

Het vermaak onderweg

Het vermaak onderweg


In Nakusp kunnen we terecht op de gemeentecamping. We vinden een prima plekje om met twee campers te staan. Het dorp zelf is niet ver lopen, en gelukkig is het droog geworden, dus we gaan met zijn allen uit eten. Op kosten van de jarige natuurlijk. Bij het restaurantje moeten we nog even buiten wachten, tot ze een tafel voor ons klaar hebben gemaakt. Zoveel gasten kunnen ze in zo’n dorp niet in een keer aan. Maar uiteindelijk zitten we dan toch met zijn allen en kunnen lekker gaan eten.
Wachten op een tafel

Wachten op een tafel

Gezellig tafelen

Gezellig tafelen

Weer terug naar de camping

Weer terug naar de campingHet is een gezellige avond geworden.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.