De Okanagan

Zondag 20 juli 2008
De camping in Osoyoos blijkt een echte patser camping te zijn. Grote auto’s, campers en boten staan hier op de camping. Osoyoos ligt aan het Osoyoos meer en is dus een populaire bestemming voor de watersport. Wij rijden vandaag al snel door naar Fintry, gelegen aan het Okanagan meer.

Dit hele gebied, de Okanagan, is een populair vakantiegebied, waar ook veel fruit geteeld wordt. Het gebied heeft een prettig klimaat en veel zwem- en vaarwater. Onderweg stoppen we dan ook even om fruit te kopen.

Onze ruime plek op de camping

Onze ruime plek op de campingOnze volgende camping ligt aan het Okanaganmeer. We hebben wel een plek gereserveerd, maar moeten op zoek naar een plek waar we gezellig naast elkaar kunnen staan. Gelukkig vinden we die snel, helaas niet aan het meer, maar het is maar 2 minuten lopen. Daarna liggen de kinderen ook al snel in het water en wordt na het eten ook de boot opgeblazen om daarmee het meer op te gaan.


Barbecue vanavond

Barbecue vanavond

Rob is de kok

Rob is de kok

De boot wordt te water gelaten

De boot wordt te water gelaten


Peter aan de peddels

Peter aan de peddels

Niels ook aan de peddels

Niels ook aan de peddels

Eline durft nog niet zo goed

Eline durft nog niet zo goed

Eline zwemt liever zelf

Eline zwemt liever zelf

Het meer op

Het meer op

Te water!

Te water!


Eline vaart ook mee

Eline vaart ook mee


Hier hebben we even rust en zullen we de komende twee dagen ook blijven staan. Dat wordt dus veel waterpret!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.