Gestrand in Surrey

Vrijdag 18 juli 2008
Vandaag staan we op tijd op, om de boot terug naar Vancouver te nemen. Om 11 uur rijden we de boot op. Het leuke is, dat er dit keer een vrijwilliger aan boord is, die ons alles uitlegt over het water waar we door varen. Helaas zien we ook dit keer weer geen orka’s of dolfijnen.

Rob zet zijn foto's op de computer

Rob zet zijn foto's op de computer

Uitkijken over het water

Uitkijken over het water

Er zijn meer bootjes op het water

Er zijn meer bootjes op het waterHet noodlot slaat toe

Het noodlot slaat toe


Eenmaal weer aan wal slaat bij Surrey het noodlot toe: onze auto houdt ermee op. We bellen de wegenwacht en weten met wat gedoe de tenttrailer achter de camper te laden. Ton rijdt met de camper en de tenttrailer naar een veiligere plaats, terwijl Rob en ik op de wegenwacht wachten.
Die verschijnt na ongeveer een uur en rijdt ons naar een garage die is goedgekeurd door de wegenwacht.


Daar beginnen ze vandaag echter niet meer aan onze auto en in het weekend zijn ze gesloten, dus dat zou betekenen dat we pas maandag, aan het einde van de dag weer weg kunnen. En zo gezellig is Surrey nou ook weer niet!


Op aanraden van de wegenwachtchaufeur laten we ons dan naar een bedrijf slepen dat alleen in dynamo’s handelt. Die willen ons wel helpen, maar pas de volgende dag. De verwachting is dat ze er 3 uur mee bezig zullen zijn. We laten de auto achter en kruipen in camper (ondertussen hadden we Ton weer gebeld, zij hadden intussen wat gewinkeld). Dan gaan we op zoek naar een camping.


Die hebben we gelukkig snel gevonden en daar zetten we op een enorm grasveld de vouwwagen en de camper neer. We trekken wel wat bekijks, want we zitten op een camping met voornamelijk vaste wagens en de bijbehorende gasten, maar we zitten er prima.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.