Goldstream

Dinsdag 15 juli 2008
We worden steeds later wakker. Het is dan ook een rustige dag vandaag op de camping. De kinderen snijden hout van takken en vermaken zich prima in de bossen. Ook de grote kinderen vermaken zich met het zoeken naar hout voor het kampvuur.

Peter snijdt een tak

Peter snijdt een tak

In het bos

In het bos

In het bos

In het bos


Rob hakt hout

Rob hakt hout

In het bos

In het bos

De kampeerplaats

De kampeerplaats


Aan het begin van de middag gaan we op zoek naar het watervalletje, dat vlak bij de camping moet liggen. Bij het water gaan al snel de sokken en schoenen uit en niet veel later ook de broeken. Wendy en Mark, en later ook Rob, klimmen nog een heel eind omhoog bij de waterval, terwijl de rest zich vermaakt in het koele water.
In het koele water

In het koele water

In het water

In het water

Oma vermaakt zich prima

Oma vermaakt zich prima

Lekker spetteren

Lekker spetteren

Oma!

Oma!

Lekker poedelen

Lekker poedelen

Peter is lekker vies geworden

Peter is lekker vies geworden


Dan gaan we weer terug naar de campers. De kinderen spelen nog even in het bos en er worden boodschappen gedaan.
Eten bij nicht Veronica

Eten bij nicht Veronica


Om 5 uur hebben we afgesproken bij nicht Veronica in Victoria. Hier worden we hartelijk ontvangen en hebben we een heerlijke en gezellige barbecue. Er wordt volop van de Whiskey geproefd. Als het donker wordt gaan we weer terug naar de camping. Onderweg rijden we nog langs een prachtig uitzichtpunt, waar we de lichtjes van de stad kunnen zien.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.