Vancouver Aquarium

Maandag 14 juli 2008
Vandaag rijden we dan over de brug naar Stanley Park. We hebben alle spullen weer opgepakt, maar hebben nog een dagje in Vancouver, voordat we vanavond op de boot naar Victoria gaan.

In een grote holle boom

In een grote holle boom

Een wasbeertje

Een wasbeertje


Deze keer willen we dan toch het aquarium bezoeken. Als we de campers ergens geparkeerd hebben, moeten we nog een behoorlijk eind door het park lopen. Onderweg zien we dan nog een wasbeertje.


Het aquarium is evengoed nog druk, ook vandaag. Het is minder groot dan we gedacht hadden, maar er is nog genoeg te zien: zeeotters, kwallen, en een dolfijnenshow. We zijn er toch nog bijna een hele dag zoet.
Een zee otter

Een zee otter

De dolfijnenshow

De dolfijnenshow

Kwallen

Kwallen


Eline is nog niet moe

Eline is nog niet moe

Uitgeput

Uitgeput


Dan wordt het tijd om de auto’s weer op te zoeken en naar de pont te rijden. We moeten dwars door Vancouver, wat met zijn drukke verkeer (en minder beleefd dan hier in Alberta) toch nog wat tijd kost. Toch komen we ruim op tijd bij de pont aan. We hebben een reservering voor 7 uur, maar we kunnen mee met de boot van 6 uur.


Op de boot

Op de boot

Op de boot

Op de boot

De paarden gaan ook naar de overkant

De paarden gaan ook naar de overkantCheese!

Cheese!

Op de boot

Op de boot


In de tijd dat we overvaren (duurt ongeveer een uur) hebben we de tijd om even rustig te eten op de boot. Uiteraard genieten we ook van het mooie uitzicht op de baai.


Op Victoria island hebben we een plek gereserveerd in Goldstream provincial park. Hier hebben we een ruime dubbele plek, midden in de bossen.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.