Van Revelstoke naar Lillooet

Vrijdag 11 juli 2008

Vandaag staat een lange rit op het programma. We rijden naar het plaatsje Lilloeet, 350 kilometer verderop. Onderweg trekt de regen gelukkig weg, en we hebben prachtig weer.

Sushwap lake

Sushwap lake

Even pauze

Even pauze

Opa en oma rusten even uit

Opa en oma rusten even uit

Eline in de bloemetjes

Eline in de bloemetjes


Onderweg zien we verschillende mooie landschappen. We rijden in ieder geval een heel stuk, zo’n 70 kilometer, langs het Shuswap Lake. Dit meer is genoemd naar de indianenstam die hier heeft gewoond.

Toen we onderweg stopten om te lunchen, zochten we een beeje een rustig plekje op. Het bleek dat we vlakbij het water stonden. Uiteraard had dat een enorme aantrekkingskracht op de kinderen. Ze begonnen ook voorzichtig met een beetje pootje baden. Maar al snel gingen de kleren uit en lagen ze toch helemaal in het water. Dat is het voordeel als je onderweg bent met alle spullen, er is altijd wel een handdoek bij de hand.

Eerst pootjebaden...

Eerst pootjebaden...

... maar al snel helemaal nat!

... maar al snel helemaal nat!Na de zwempartij was het lekker rustig in de auto. De kinderen waren van het water lekker moe geworden.


Na nog een laatste stop aan het meer, kwamen we uiteindelijk redelijk op tijd aan bij de camping in Lilooet. Er was niemand bij de receptie, dus we hebben onszelf ingeschreven. Op het bord stond aangegeven welke plekken voor ons gereserveerd waren en dat waren twee plekken naast elkaar, aan het einde van de camping: lekker rustig dus.
Onderweg

Onderweg

Even poseren

Even poseren

Samen op de heuvel

Samen op de heuvel

Uitzicht op het meer.

Uitzicht op het meer.


Voor de kinderen was de camping meteen al een hit: de sprinklers staan aan, dus daar kunnen ze lekker afkoelen. Ook is er een klein speeltuintje.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.