Enchanted Forest

Donderdag 10 juli 2008

De hummingbird, kolibri

De hummingbird, kolibri

Eline maakt een vogelnestje

Eline maakt een vogelnestje

Helaas: het weer voor vandaag ziet er niet al te best uit. Hoewel de eigenaar van de camping ons verzekerde dat het er toch meestal mooi weer is, regent het weer als we wakker worden.
Tussen de buien door ziet Eline toch kans om zich in het speeltuintje te vermaken. Peter en Niels worden zelfs lekker vies in het zand.
Rob maakt ondertussen, van onder het afdak, foto’s van de vele kolibri’s die hier op het voer afkomen.

Uiteindelijk besluiten we dan toch naar het ‘enchanted forest’ te gaan, het sprookjesbos. Hier staan allerlei sprookjes/rijmpjes uitgebeeld, vooral van Mother Goose. Peter en Eline hebben in het jaar dat ze hier wonen inmiddels wat van deze kinderrijmpjes gelezen: Humpty Dumpty, little bo-peep, Jack and Jill, Hickory, dickory, dock, dus ze waren voor hen niet helemaal onbekend. Gelukkig waren er ook wat figuren die ook in Nederland inmiddels bekend zijn, zoals Winney the Pooh, de tovenaar van Oz, kapitein Haak en de drie kleine biggetjes.
Peter, op paard en wagen

Peter, op paard en wagen

De bijen van Winney de Pooh

De bijen van Winney de Pooh

Bij kapitein Haak

Bij kapitein Haak

De boomhut waar we schuilen

De boomhut waar we schuilen

Hans (en de bonestaak)

Hans (en de bonestaak)


Jammergenoeg begint het halverwege het bezoek echt hard te regenen en zelfs onweren. We schuilen tijdens de ergste buien in de hoge boomhut. Daarna lopen we nog, in een wat hoger tempo, de rest van de attracties langs. Gelukkig hadden we, in ieder geval voor de kinderen, regenjassen mee.

Mark en Eine in het Wilde Westen

Mark en Eine in het Wilde Westen

Op de parkeerplaats bij het Enchanted Forest besluiten we met zijn allen in de camper te lunchen. Het is een beetje inschikken, maar het gaat.
Daarna kijken we rond in het stadje Revelstoke, gelukkig is het weer een beetje opgeklaard. Bij de Tim Hortons drinken we daar nog een kop koffie en rijden dan via de Revelstoke dam weer terug naar de camping.

Beetje troosteloos, die wolken

Beetje troosteloos, die wolken

‘s Avonds maken we dankbaar gebruik van een van de gasbarbecues, die onder het afdak bij de campingwinkel staan. Daar kunnen we in ieder geval met zijn allen droog zitten en eten. Zo hebben we wat meer ruimte dan met 10 personen in een 6 persoons camper! De kinderen vermaken zich met het speelgoed dat er ligt en de enorme hond, sint bernard, die zich gewillig op zijn buik laat aaien.

Na een lekkere warme douche is het weer tijd om ons bed op te zoeken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.