Maandag 7 juli 2008 – de RV’s halen

Op 7 juli is het zover: we gaan de tentrailer en de camper halen om te beginnen aan onze vakantie. Wij hebben een tenttrailer gehuurd, omdat onze auto geen caravan kan trekken. Die zijn hier veel te zwaar.

Eenmaal thuis gaan we eens zien hoe moeilijk het is om de tent op te zetten. Dat valt reuze mee. Het dak wordt omhoog gekrikt en daarna kunnen de twee zijkanten, de beide bedden, worden uitgeschoven. Stokken eronder als steuntje, de deur erin zetten en klaar ben je. Al met al maar een minuut of tien werk, dus dat is goed te doen.


Daarna gaan Rob, Ton en Wendy de camper ophalen bij Cruise Canada. Daar is het lopende band werk. Enorm veel mensen komen om een camper te halen en aan hun vakantie in Canada te beginnen. De camper van Ton en Wendy is wel al binnen gekomen, maar nog niet aan de buitenkant schoon gemaakt. Ze kunnen hem wel zo meenemen, dan hoeven ze hem na de vakantie ook niet te wassen.

Wat een enorm gevaarte is het. Zo’n 30 feet lang, en daardoor dus ook een enorme draaicirkel. Wel is het binnen van alle gemakken voorzien: een tweepersoonsbed achterin, een tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en een tafel met banken, een toilet, douche en keukentje ertussen in.

Alle spullen worden ingeladen zodat we morgen vroeg kunnen vertrekken.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.