Een dagje naar de dierentuin

Donderdag 3 juli 2008
Vandaag wordt Mark 8 jaar! We vieren zijn verjaardag met een taart van cupcakes, slingers in huis en natuurlijk veel kadootjes: een playmobil dinosaurus set, een lego auto en een uit te graven dinosaurus. Vooral dit laatste valt erg in de smaak en Mark begint er dan ook gelijk mee!

Een bezoekje aan de dierentuin in Calgary kan natuurlijk niet ontbreken aan de vakantie. Rob moet vandaag ook weer gewoon werken, dus de rest van de familie gaat op bezoek in de dierentuin. Het blijkt dat we niet de enigen zijn, het is behoorlijk druk op de parkeerplaats. Toch kun je overal gelukkig nog heel goed bij.

IMG_1461Eerst gaan we de dinosaurussen bekijken in het dinosaurus gedeelte. Mark is helemaal gek van dinosaurussen, dus dat komt mooi uit op zijn verjaardag! (Alhoewel hij stiekem ook wel graag thuis was gebleven om te spelen met zijn nieuwe kadootjes). Daarna bekijken we de rest van de dierentuin, met de baby olifant, de tijgers, de vleermuizen en de giraffen.


IMG_1470Aan het einde van de dag wil Eline nog graag langs de beren om te vertellen wat ze daarover allemaal geleerd heeft tijdens haar schoolreisjes naar de dierentuin. (Zwarte beren zijn soms ook bruin, en beren eten vissen). De grizzly en zwarte beren vermaken zich prima in het water in hun kooien.
Daarna gaan we moe naar huis. Het was een warme dag vandaag, eigenlijk misschien wel een beetje te warm voor een bezoek aan de dierentuin.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.