Een rustige woensdag

Woensdag 2 juli 2008
Vandaag hebben we een rustig dagje thuis. Rob moet weer aan het werk en is dan ook al weg voordat de kinderen dat goed en wel in de gaten hebben.
Wij gaan een bezoekje brengen aan Michaels, een grote knutselwinkel, waar ze van alles verkopen voor elke hobby die je je maar kunt bedenken. Voor Wendy is het leuk om even tussen de scrapbook dingetjes te kijken, maar het blijkt, in vergelijking met Nederland, een vrij dure winkel te zijn. Voor Mark zijn taart (morgen jarig!) kopen we wel wat leuke versieringen. Uiteraard gaan we toch niet met lege handen naar huis en de kinderen kunnen een dinosaurus in elkaar gaan knutselen.

Dan is het tijd voor wat gewone boodschappen en een beetje thuis rommelen. Na het avondeten gaan de dames nog even naar een scrapbook winkel en de Dollar store. Ook daar wordt natuurlijk het nodige ingeslagen, alhoewel Wendy veel:”Oh dat heb ik al” zegt. Gelukkig zijn er nog wat typisch Canadeze stickers en stempels voor een paar mooie scrapbook pagina’s.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.