Op vakantie

Maandag 7 juli 2008 – zondag 27 juli 2008
Voor de regelmatige bezoekers van deze site is het misschien opgevallen: het is een paar weken erg stil geweest.
Dat klopt: we zijn drie weken op vakantie geweest. Met opa en oma, Ton, wendy en de kinderen hebben we een rondje gereden door British Columbia. Eerst via het noorden (Kamloops, Lilooet) naar Vancouver en dan via het zuiden (Kelowna, Nelson) weer terug.

Op maandag 7 juli hebben wij onze tenttrailer opgehaald (meer konden we niet trekken met onze Ford Escape) en Ton haalde hun camper op. Daarna hebben we alles ingepakt en konden we de volgende dag op pad gaan om op zondag 27 juli weer terug te komen.

Binnenkort zal op de site het verslag van onze vakantie komen te staan, met de vele foto’s die we onderweg hebben genomen…

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.