Zomervakantie 2008 – rondtrip door B.C.

In juli 2008 zijn opa en oma Kaandorp, Ton en Wendy en hun kinderen Mark en Niels, in de zomer bij ons op bezoek gekomen. Met hen zijn we drie weken door B.C getrokken. Wijzelf hadden een tenttrailer gehuurd en zij hadden vanuit Nederland al een 6-persoons camper gehuurd.
Van tevoren had Rob al een hele route uitgestippeld. Daarbij hadden we ook alvast wat campings gereserveerd. De rondreis ging via Yoho provincial Park – Revelstoke – Lilloeet naar Vancouver en Victoria en dan via Surrey – Osoyoos – Fintry – Nakusp – Kokanee Creek weer terug. Al met al hebben we drie weken rondgetoert en zo’n 2800 kilometer afgelegd.

De komende tijd zullen we deze site vullen met een verslag en foto’s van onze rondreis. Kom dus af en toe eens terug om te zien hoe het ermee staat.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.