De bedden staan klaar

Maandag 30 juni 2008
Vandaag komen ze dan eindelijk aan: opa en oma, Ton, Wendy en Mark en Niels. In het weekend hebben we hun bedden al klaargezet, dus nu is het wachten op de gasten. De grote ruimte van de kelder is provisorisch ingedeeld in twee slaapkamers met behulp van gordijnen.

Vrijdagmiddag hadden we eerst nog een barbecue met de collega’s van Rob in Bowness Park. We waren daar al eens eerder geweest en dit keer waren we voorbereid: droge kleren mee en handdoeken. Er is daar namelijk ook een klein waterpark met fonteinen en die zijn onweerstaanbaar voor de kinderen. Het was een gezellige avond. De volwassenen oefenden eerst in het gooien van een rugby-bal, wat blijkbaar toch wat oefening vergt. Daarna werd er een partijtje voetbal gespeeld.

Het eten werd niet echt gebarbecued, maar gebracht door een cateraar. Nietemin erg lekker. Na het eten gingen veel mensen al vroeg weg: het begin van een lang weekend (dinsdag is het Canada Day), dus er staan veel kampeertripjes op de planning.

Het weekend werd doorgebracht wachtend op de gasten: nog even een overtrek kopen, de bedden op maken. Het is heerlijk weer, dus we blazen ook nog maar het zwembadje op.

Maandagochtend gaan we rond tien uur op pad om eerst een huurauto op te halen. Een mooie zilveren Dodge Avenger. Daarna rijden we door naar het vliegveld waar de familie rond 12 uur moet aankomen. En daar zijn ze dan eindelijk…. Als laatste komen ze uit de poort gestapt. Ze zaten ook helemaal achterin het vliegtuig, dus vandaar. Het is fijn ze weer eens in het ‘echt’ te zien.
Peter praat meteen honderduit, maar Eline doet eerst een beetje verlegen en heeft ook moeite terug te schakelen naar Nederlands.

Eenmaal thuis moeten we natuurlijk gelijk cinnamon rolls gaan halen. Die vallen bij iedereen wel in de smaak. Daarna staat Eline te popelen om de speeltuin bij haar school te laten zien. Daar lopen we dus ook even langs.

Ondanks dat we iedereen zo lang mogelijk wakker proberen te houden, komt om 8 uur toch echt de man met de hamer langs. Hopelijk slaapt iedereen een beetje door tot in de ochtend!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.