De eendjes van de preschool

Maandag 9 juni 2008
petereend1.jpgVandaag kregen we van miss Henry twee foto’s van Peter met een van de eendjes die ze op preschool hadden. Ze begonnen met drie eieren onder een warme lamp. Helaas hebben ze niet gezien hoe de eendjes uit het ei kropen, maar de kinderen hebben wel volop kunnen genieten van de eendjes.

Of die het ook zo leuk vonden weet ik niet. Elke keer als Peter op school kwam, gingen de eendjes even bij de kinderen op schoot.

petereend2.jpgToen ze wat groter waren gingen de eendjes ook mee naar buiten, naar de speeltuin e.d. De eendjes lopen keurig in eendenpas achter de kinderen aan. Nu ze een heel stuk groter zijn geworden, zijn de eenden naar een kinderboerderij gegaan.

In plaats daarvan hebben ze nu rupsen, of inmiddels alweer poppen op school. Het wachten is nu op het moment dat de vlinders naar buiten kruipen en ze ze kunnen loslaten in het veld.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.