Voetbal & konijnen

Vrijdag 6 juni 2008

ElineSoccerPeterSoccerEline en Peter kregen gisteren hun ‘officiele’ voetbalfoto’s. Naast een foto van hun hele team, voor Eline: ‘the yellow thunderbolts’ en voor Peter: ‘blue lightning’ , is er ook een individuele foto van alle kinderen gemaakt.

Staan ze er niet stoer op?_3002985Toen ik vanmiddag met Peter op weg ging naar de preschool, vonden we een konijntje op de oprit, verstopt onder een plukje gras. Hij was zo goed verstopt dat Peter er bijna bovenop stapte, waardoor het opschrikte en weghuppelde. Het was wel een heel klein beestje. Toen ik weer terugkwam van Peter wegbrengen vond ik hem achter de regenpijp. Daarna zocht hij een plekje onder de grote denneboom in onze tuin. En dan is hij toch wel echt goed verstopt. En alhoewel de konijnen mijn nieuwe plantjes alweer onderhanden (of liever ondertanden) hebben genomen, hopen we toch dat zijn moeder hem weer snel komt halen….

_3002987_3002991


Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.