Niet veel nieuws

Woensdag 4 juni 2008
Er gebeurt hier op dit moment niet zoveel… Het leven hier is eigenlijk heel gewoon geworden. Jammergenoeg is het nog steeds regenachtig. Daardoor zijn ook al verschillende voetbalavonden afgelast. Dat is altijd een beetje onduidelijk geregeld. Als het sneeuwt is het duidelijk: geen voetbal, maar als het regent? We kijken dus rond 6 uur maar even naar buiten en als het erg hard regent gaan we gewoon niet, en anders nemen we even een kijkje op het veld.

Afgelopen weekend had Eline een verjaardagsfeestje bij een vriendinnetje. Het was die dag trouwens mooi weer, dus ze konden lekker buiten feest vieren. Peter had gisteren ook een verjaardagsfeestje en ging minigolfen met alle kinderen uit zijn preschool klasje.

In de weekenden neemt Daria, de collega van Rob, nu ook een paard voor mij mee: ‘Love it’. Dat betekent dat ik nu ook elke week met Eline ga paardrijden. Nog steeds wel afzien hoor, maar het gaat al steeds beter. Nu nog een rijbroek kopen, want die broek die ik droeg toen ik 18 was, daar kom ik met geen mogelijkheid meer in!

Bij Eline op school beginnen de laatste dagen. Er zijn deze maand weer allemaal leuke dingen georganiseerd: een talentshow, een sportdag, nog een schoolreisje, en dan is 25 juni alweer de laatste schooldag.
Afgelopen vrijdag heeft ze ook een schoolreisje naar de dierentuin gehad en heeft van alles geleerd over beren.

graduationhat.gifVoor Peter is 18 juni al de laatste schooldag: graduation day. Ik ben al bezig om voor alle kinderen een passende ‘graduation hat’ te maken. Kan ik ook eens wat terugdoen voor de juf. Een leuk klusje, en ik heb toch niets beters te doen!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.