He, he, mooi weer

Vrijdag 16 mei 2008
BadjeEindelijk is hier dan ook het mooie weer aangebroken! En dan is het ook gelijk meer dan twintig graden. De kinderen genieten er in ieder geval lekker van en kunnen in de tuin in het opblaasbadje. Peter was woensdag al een beetje verbrand. Hij had een lente-wandeling met de kinderen en de juf van zijn preschool, en hebben hier in de buurt bekeken hoe de bomen en bloemen in bloei staan. De komende dagen wordt dat dus goed smeren en in het badje heeft hij ook een shirt aan, dat de zonnestralen tegenhoudt.

Vandaag is voor Eline en Peter al het begin van het lange weekend, dat tot en met maandag duurt. Op maandag is het Victoria Day (de laatste maandg voor 24 mei) en heeft iedereen vrij. Het is het eerste lange weekend in het zomerseizoen en het wordt dan ook gelijk door een heleboel mensen aangegrepen om te gaan kamperen of te tuinieren.

MamaInDeTuinPeterInDeTuinZelf hebben we vorig weekend ook al het een en ander aan de tuin gedaan, maar we zijn nog een beetje aan het wachten op wat er allemaal op zal komen in de tuin, voordat we echt allerlei nieuwe planten gaan aanschaffen. We zien in ieder geval tulpen en blauwe druifjes op komen, maar ook een ‘gebroken hartje’, rozen, een clematis en volgens mij een pioenroos. Ook moeten we wat gaan doen aan het gras, want dat ziet er in vergelijking tot dat van al onze buren wel erg geel uit!

BarbecueEekhoornDit weekend hebben we dan ook de gelegenheid om onze enorme barbecue weer een keer te proberen! Makkelijk hoor, op gas!

Oh ja, en we hebben twee eekhoorntjes in de tuin, die volgens mij een nest aan het bouwen zijn, met alle rommel die ze bij ons in het gras vinden. Schattig hoor!

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.