Eline’s zevende verjaardag

Dinsdag 29 april 2008
Hiep, hiep, hoera! Vandaag is Eline 7 jaar geworden.
In de ochtend zijn we al vroeg opgestaan. Eline moest natuurlijk al haar kadootjes uitpakken voordat ze naar school ging! Ze is erg verwend, met een enorme stapel kadootjes. Van opoe en opa is er een playmobil stal met paarden, pony’s en ruiters, van Alfons en Tine een barbie-zwembad en van papa en mama een white-board en allerlei kleine kadootjes.

_3002593_3002609_3002597

.
.
_3002592.jpgDe dag ervoor had ze ook al en kadootje over de post gekregen van vriendjes Sven en Cas. Helemaal geweldig al die pony-spullen! Heel erg bedankt daarvoor!

UitdeelkadoVandaag mag Eline natuurlijk ook trakteren op school. Volgens Hollandse gewoonte hebben we er ook dit jaar weer wat moois van gemaakt: tulpen, geknutseld van een potlood, een snoepketting en een origami tulp. Daarnaast zijn er voor de kinderen en de juf stroopwafels. Blijkbaar vond iedereen die erg lekker!

_3002623Terwijl Eline op school is, gaat Peter met mama een taart bakken voor Eline. Het wordt een worteltjestaart (vies he?) met lekker veel icing erop. Vanuit Nederland hebben we nog allerlei taartversieringen meegnomen, die nu goed van pas komen.
Zodra Eline uit school komt, gaan we lekker taart eten. Daarna wordt er volop gespeeld met alle nieuwe speelgoed.

‘s Avonds mag Eline kiezen waar ze wil eten: MacDonalds natuurlijk! Dus daar hebben we snel wat gegeten, voordat we weer moesten aantreden op het voetbalveld. De kinderen van haar voetbalteam hebben ook nog een keertje ‘Happy Birthday’ voor Eline gezongen. Eline heeft dus een heerlijke verjaardag gehad. Nu nog wachten op haar kinderfeestje op 10 mei.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.