Aprilletje zoet…

Zondag 20 april 2008
Natte sneeuwWe raken er maar niet over uitgepraat: het weer. We kennen in Nederland het gezegde: Aprilletje zoet geeft soms wel eens een witte hoed. En dat gaat hier in Calgary zeker op!

Vrijdag had Eline een schoolreisje naar de dierentuin en het heeft de hele dag gesneeuwd! Gelukkig heeft ze zich prima vermaakt in de dierentuin en het niet koud gehad. Het begon met natte sneeuw, maar als het maar lang genoeg blijft vallen, blijft het uiteindelijk vanzelf liggen (het werd ook steeds kouder).
Op zaterdagochtend werden we dan ook wakker met zo’n 15 centimeter sneeuw overal. We hebben dus nog maar even genoten van de sneeuw. Jammergenoeg is de temperatuur ook weer ver onder nul gedaald, dus het was weer van die droge poedersneeuw. Daar kunnen we geen sneeuwpop van bouwen.

_3002521 _3002528 _3002529


Vandaag gaan we ook niet paardrijden. Eline kan de komende weekenden alleen terecht in de buitenbak en daar is het nu echt te koud voor. Bovendien valt er al de hele ochtend van die hele fijne poedersneeuw. Hopelijk kunnen we volgende week weer lekker naar buiten, alhoewel, de verwachting is dat het de komende drie dagen onder nul blijft en ook blijft sneeuwen. Volgens mij krijgen we nu meer sneeuw dan we de hele winter gezien hebben.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.