Soccer

Donderdag 17 april 2008
20080415-_3002491.jpgOp dinsdagavond is het Eline’s beurt om te gaan voetballen. We zouden om 6 uur gaan beginnen, maar rond kwart voor 6 begint het te sneeuwen. We besluiten toch maar even een kijkje te gaan nemen, en zowaar, onze coach is er. Hij is een van de weinigen. Naast hem zijn er nog een of twee coaches. Het team van Eline is ook vrijwel compleet, dus ze gaan, uiteindelijk als enige team, aan de slag. Na een minuut of tien houdt het op met sneeuwen, en alhoewel het nog wel wat koud is, is het nu goed te doen. Eline loopt met enorme rooie konen in haar winterjas te rennen, dus koud heeft ze het niet.

Ze doen wat oefeningen in dribbelen en schieten. Blijkbaar hebben de anderen van haar team al eerder gevoetbald, dus Eline moet flink aanpoten, maar ze vindt het leuk om te doen en daar gaat het per slot van rekening om!
20080415-_3002481.jpg20080415-_3002486.jpg

Peter is op woensdagavond weer aan de beurt. Alleen de vijf jongens van het team zijn op komen draven. Het is deze avond, op de wind na, eigenlijk prima weer om te voetballen. Na de eerste oefeningen gaan de jongens een partijtje spelen tegen een ander team. Ze spelen vier tegen vier. Om de beurt is er dus eentje de keeper en eentje ‘rust’ uit van alle vermoeienissen. Peter laat zich als goalie nog even schitterend door de benen spelen, maar we zijn trots op onze jongens!

20080416-_3002507.jpg20080416-_30025091.jpg20080416-_3002511.jpg

Op donderdagavond mag Eline weer voetballen. Dit keer zijn er meer teams op komen dagen en wordt er zowaar een wedstrijdje gespeeld tegen een ander team. Ook hier spelen ze vier tegen vier, maar op een wat groter veld dan het team van Peter. Het gaat allemaal erg goed, en Eline heeft het prima naar haar zin. De naam van har team wordt: Yellow Thunderbolts.

Rob gaat de komende tijd maar wat vroeger naar zijn werk, want we moeten nu een half uur eerder eten. Eline begint op dinsdag en donderdag al om 6 uur met voetballen, en Peter op maandag en woensdag om half 7. Vier avonden langs de lijn dus, maar de weekenden zijn gelukkig nog wel vrij. Als het een beetje lekker weer is, is het trouwens absoluut geen straf om lekker een uurtje buiten te zijn.

Laat een reactie achter

You must be logged in to post a comment.